JSM vibrations

Yoga

Yinyoga

I yinyogan stannar vi flera minuter i varje position vilket innebär att vår bindväv sträcks ut och smörjs. Effekten kommer nästan omedelbart, kroppen blir bekvämare att vara i och sinnet blir lugnare. Varje pass tränar vi andningsövningar, så kallade pranayamas och varje pass avslutas med avslappning. 

 

Vårens kurser bygger på varandra så att du ska kunna utveckla din praktik under hela våren om du så önskar. Om du vill yinyoga hela våren fungerar det fint att boka samtliga kurser (hör av dig i så fall, så får du ett fördelaktigt pris). Samtidigt står kurserna (och klasserna!) för sig själva. Du som aldrig har yinyogat ska kunna delta i vilken klass som helst. Det är det som är det fina med yinyogan, den anpassar sig efter dig!

Kurs:
Yin Yoga Flow

Kursen är fullbokad

 

Under sex tillfällen erbjuds du träna Yinyoga tillsammans med mig i Yogaspacet. Kursen riktar sig till dig som vill utöva liten aning mer utmanande yinyoga, då vi intresserar oss för de mer utmanande positionerna inom yinyogan. Trots detta är det en mjuk och lugn kurs som passar (i stort sett) alla kroppar eftersom du alltid anpassar yinyogan efter din egen kropp. 

Yin Yoga Flow är en yinyogakurs där vi yogar i ett mycket långsamt flöde, vi stannar i varje position 3-5 minuter för att sedan mjukt gå över till nästa position. I Antalet platser är begränsat för att erbjuda dig att träna Yinyoga i en liten grupp.

 

Kursen ges torsdagar klockan 18:30-19:30 med start den 27/4 

 

Pris: 180 kr/tillfälle, 900/hel kurs

 

Bokningsvillkor för hel kurs: 300kr i avboknings/administrationsavgift. Avbokningen ska ske senast två veckor innan kursstart därefter återbetalas avgiften endast vid uppvisande av läkarintyg.  Bokningsvillkor för enskilt pass, se bokningsformulär.

Obs: Du är välkommen som du är och får hjälp att anpassa positionerna utifrån din kropp. Känn in din kropp och lyssna på den, om du har frågor före, under eller efter klassen är du varmt välkommen med dessa. Du deltar alltid i aktiviteter hos JSM vibrations under eget ansvar och på egen risk

Fyll i informationen nedan för att boka ett Yoga Pass eller en hel kurs

Anmälan är bindande men kan överlåtas till en annan person.

    Du deltar i alla aktiviteter hos JSM vibrations på egen risk.