JSM vibrations

Lite om mig

JSM vibrations

JSM vibrations, det är jag, Johanna, jag vill finnas till för dig som behöver balansera livet. Jag vill att du ska känna dig trygg och må bra när du kommer till någon av mina klasser. Här har du möjlighet att släppa stress, slappna av på djupet och hitta ditt inre lugn. Jag har en stark tro på acceptansens kraft, genom att acceptera livet som det är får vi kraft att växa och förändras. 

Jag har utbildning inom ljudmeditation, kakao, yinyoga och yoga nidra:


Sound Therapy & Sound Healing Accredited Practitioner – certifierad genom Complimentary Therapist Accreditated Association


Crystal Singing Bowl Therapy – Chiang Mai Holistic


Singing Bowl FUNdamentals, level 1


Cacao Ceremony Facilitator Training


Yoga Nidra Teacher Training 30h


Yin Yoga Teacher Training 120h


För frågor, kontakta mig via e-post: jsmvibrations@gmail.com