JSM vibrations

Kommande event och klasser

Ljudbad

Djup avslappning och meditation till tonerna av sjungande kristallskålar. 

 

2023 – Ljudbad i Yogaspacet:

Datum: 22/4

Tid: 10:00-11:15

Pris: 225 kr

 

2023 – Ljudbad i Yogaspacet:

Datum: 13/5

Tid: 10:00-11:15

Pris: 225 kr

 

2023 – Ljudbad i Yogaspacet:

Datum: 3/6

Tid: 10:00-11:15

Pris: 225 kr

Plats: Widenbergs Yoga, Torpavägen 3, Vänersborg

 

Obs! Delta inte i ljudbad om du är gravid före vecka 12, om du har ljudutlöst epilepsi, psykossjukdom, schizofreni eller andra hälsotillstånd som kan förvärras av vibrationer. Du deltar i alla aktiviteter hos JSM vibrations på egen risk

Yin yoga

Under sex tillfällen erbjuds du träna Yinyoga tillsammans med mig i Yogaspacet. Kursen riktar sig till dig som vill släppa stress och spänningar och den passar (i stort sett) alla kroppar. Du kan delta oavsett om du tränat yinyoga tidigare eller om du är nybörjare. I yinyogan fokuserar vi på hur och var det känns, snarare än hur positionen ser ut och du får hjälp att hitta en variant av positionen som passar just din kropp. Antalet platser är begränsat för att erbjuda dig att träna Yinyoga i en liten grupp.

I yinyogan stannar vi flera minuter i varje position vilket innebär att vår bindväv sträcks ut och smörjs. Effekten kommer nästan omedelbart, kroppen blir bekvämare att vara i och sinnet blir lugnare. Varje pass tränar vi andningsövningar, så kallade pranayamas och varje pass avslutas med djup avslappning, antingen i form av Yoga Nidra eller ljudbad (beroende på kurs)

Restorative yoga och ljudbad varannan vecka

Restorative yoga – med Linn

I restorative yoga stannar vi länge i varje position och använder oss av kuddar, block och filtar för att skapa en känsla av tyngdlöshet i kroppen. Du får verktyg i hur du kan ligga bekvämt och samtidigt få återhämtning på djupet.


Ljudbad – med Johanna

Ljudbadet börjar sittande, med andningsövningar för att landa på platsen och hitta fokus. Därefter kommer du ner till liggande och kan anvädna dig av positioner du lärt dig på restorative yogan. Du får njuta av sjungande kristallskålar och landa i en djup avslappning.

Du kan välja att gå hela kursen för att ta del av alla delar eller delta enstaka tillfällen. 

 

Start söndag 22/12, kl 19:45-21:00

Yoga v: 3, 5, 7, 9, 11,13

Ljudbad v: 4,6, 8, 10, 12, 14

Pris: 2250/hel kurs

Enstaka klass: 225 kr/tillfälle vid mån av plats.

Boka HÄR

Tveka inte, boka för ditt välmående

Anmälan är bindande men kan överlåtas till en annan person.

    Du deltar i alla aktiviteter hos JSM vibrations på egen risk.