JSM vibrations

Kommande event och klasser

Planerade ljudbad

Djup avslappning och meditation till tonerna av sjungande kristallskålar. 

 

2022 – Ljudbad i Vänersborg:

Datum:

 10/12 

Tid:10:00 – 11:30 

Pris: 200 kr 

Plats: Widenbergs Yoga, Torpavägen 3, Vänersborg

Vintervila i Yogaspacet

Den 21 december, årets mörkaste och mysigaste dag bjuder Linn Widenberg och jag in till vintervila i Yogaspacet! Det här blir något alldeles särskilt:

 

Välkommen in till spacet denna yogakväll och möt mjuka flöden, yinyoga, levande ljus, eteriska oljor, ljudbad*, te, kakao och värme. Allt i perfekt harmoni för att fånga upp mörkret och välkomna ljuset. En vintergåva till dig själv och kanske till någon du vill dela stunden med.

 

Pris: 595:-

 

Boka: Widenbergs yoga

 

Obs! Delta inte i ljudbad om du är gravid före vecka 12, om du har ljudutlöst epilepsi, psykossjukdom, schizofreni eller andra hälsotillstånd som kan förvärras av vibrationer. Du deltar alltid i ljudbad hos JSM vibrations på egen risk.

Intention 2023

Yoga

Under sex tillfällen erbjuds du träna Yinyoga tillsammans med mig i Yogaspacet. Kursen riktar sig till dig som vill släppa stress och spänningar och den passar (i stort sett) alla kroppar. Du kan delta oavsett om du tränat yinyoga tidigare eller om du är nybörjare. I yinyogan fokuserar vi på hur och var det känns, snarare än hur positionen ser ut och du får hjälp att hitta en variant av positionen som passar just din kropp. Antalet platser är begränsat för att erbjuda dig att träna Yinyoga i en liten grupp.


I yinyogan stannar vi flera minuter i varje position vilket innebär att vår bindväv sträcks ut och smörjs. Effekten kommer nästan omedelbart, kroppen blir bekvämare att vara i och sinnet blir lugnare. Varje pass tränar vi andningsövningar, så kallade pranayamas och varje pass avslutas med en längre vila, så kallad Yoga Nidra, en metod för djup vila där du befinner dig på gränsen mellan vaken och sömn och som efterlämnar en behaglig och lugn känsla i kroppen. 


De här sex tillfällena är upplagda som en kurs där klasserna bygger på varandra. Men de är också anpassade för att du som inte har möjlighet att gå en hel kurs ska kunna boka in dig på de tillfällen som passar dig. Mellan klasserna ges du möjlighet att träna positionerna hemma, ett mail med sammanfattning av positionerna skickas ut efter varje klass.


Kursen ges torsdagar klockan 18:30-19:45 med start den 12/1 (begränsat antal platser)

Datum: 12/1, 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, 16/2

Pris: 225 kr/tillfälle, 1125/hel kurs 


Bokningsvillkor för hel kurs: 300kr i avboknings/administrationsavgift. Avbokningen ska ske senast två veckor innan kursstart därefter återbetalas avgiften endast vid uppvisande av läkarintyg.  Bokningsvillkor för enskilt pass, se bokningsformulär.

Obs: Du är välkommen som du är och får hjälp att anpassa positionerna utifrån din kropp. Känn in din kropp och lyssna på den, om du har frågor före, under eller efter klassen är du varmt välkommen med dessa. Du deltar alltid i aktiviteter hos JSM vibrations under eget ansvar och på egen risk

Restorative yoga och ljudbad varannan vecka

Restorative yoga

I restorative yoga stannar vi länge i varje position och använder oss av kuddar, block och filtar för att skapa en känsla av tyngdlöshet i kroppen. Du får verktyg i hur du kan ligga bekvämt och samtidigt få återhämtning på djupet.

 

Ljudbad

Ljudbadet börjar sittande, med andningsövningar för att landa på platsen och hitta fokus. Därefter kommer du ner till liggande och kan anvädna dig av positioner du lärt dig på restorative yogan. Du får njuta av sjungande kristallskålar och landa i en djup avslappning.

Du kan välja att gå hela kursen för att ta del av alla delar eller delta enstaka tillfällen. 

 

Start söndag 22/12, kl 19:45-21:00

Yoga v: 3, 5, 7, 9, 11,13

Ljudbad v: 4,6, 8, 10, 12, 14

Pris: 2250/hel kurs

Enstaka klass: 225 kr/tillfälle vid mån av plats.

Boka HÄR

 

Tveka inte, boka för ditt välmående

Anmälan är bindande men kan överlåtas till en annan person. Du deltar i alla aktiviteter hos JSM vibrations på egen risk